دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مخالفت دوباره آلمان با ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین

«بوریس پیستوریس»، وزیر دفاع آلمان روز پنجشنبه بار دیگر ارسال موشک‌های پیشرفته و دوربرد «تاروس» به اوکراین را منتفی دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 04
کد خبر: ۱۹۷۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر دفاع آلمان که روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران حضور داشت گفت: «ما همچنان معتقدیم که انجام این کار جزو اولویت‌های نخست ما نیست.»

وی گفت که برلین نگرانی‌های «آشکاری» درباره ارسال تسلیحاتی با «برد مشخص» به اوکراین دارد. او یادآوری کرد که آمریکا نیز تمایلی به ارسال سامانه‌های تسلیحاتی با برد طولانی به کی‌یف ندارد.

پیستوریس تصریح کرد: «متحدان آمریکایی ما هم این موشک‌های کروز را [به اوکراین] نمی‌دهند.»

ماه گذشته نیز «اولاف شولتز»، صدر اعظم آلمان در مصاحبه‌ای گفته بود کشورش با ارسال موشک‌های دوربرد خود از مدل «تاروس» به اوکراین مخالف است. او دلیل این مخالفت را جلوگیری از استفاده از تسلیحات آلمان برای حمله به خاک روسیه عنوان کرده بود.

حدود دو ماه پیش روزنامه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ» به نقل از منابعی گزارش داد اوکراین رسما از آلمان موشک های کروز دوربرد تاروس درخواست کرده. این موشک‌ها با داشتن برد ۵۰۰ کیلومتری قابلیت رسیدن به روسیه را دارند.

اوکراین به شکل سیستماتیک با استفاده از تسلیحاتی که از سوی متحدانش در ائتلاف ناتو دریافت کرده برای حمله به اهداف غیرنظامی در روسیه از جمله مناطق «دونباس»، «کریمه»، «خرسون» و «زاپروژیا» که مدعی آنها به عنوان خاک خودش است، استفاده کرده است.

کی‌یف با استفاده از تسلیحات ارائه شده از سوی اعضای ناتو از جمله گلوله‌های 155 میلی متری توپخانه و راکتهای HIMARS شهرها و مناطق مسکونی در دونباس را روزنامه هدف حملاتی با هدف ایجاد وحشت قرار می‌دهد که این حملات تنها در یک سال گذشته به کشته و زخمی شدن صدها نفر منجر شده‌اند.

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده‌ و به تدریج سلاح‌های سنگین‌تر و پیشرفته‌تری شامل تانک‌های جنگی اصلی، سامانه‌ پدافند هوایی «پاتریوت» و موشک‌های دوربرد انگلیسی «سایه توفان» را در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

با این حال ولودیمیر زلنسکی همچنان متقاضی دریافت کمک‌ها و تسلیحات بیشتری است و در اواخر خرداد ماه در مصاحبه‌ ‌ای با شبکه «ان.بی.سی نیوز» مدعی شد، ادامه یافتن جنگ با روسیه به نفع آمریکا و ناتو است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر